ВКУСНИ ИЗКУШЕНИЯ

Използвахме мотива за щъркела, за да изработим вкусни сандвичи, салати, десерти. Тези ястия могат да се сервират през всяко време от годината, но са изключително подходящи за вликденската трапеза, за деня на майката, на детето и т.н. Можете да използвате нашите идеи и да подготвите ваши декорации, които да ни ги изпратите.

Всяко дете обича да декорира! Нека всеки да опита този изключително интересен мотив за своята празнична трапеза.

Пролетта е тази, която щъркелът символизира и нека слънчевите дни се пренесат на нашата българска трапеза и да усетим смесицата от подправки и продукти. Бон Апети!

В УЧИЛИЩЕ

Предизвикваме потребителите на проекта да направят свой щъркел като сандвич, следвайки нашите инструкции.

Изработените ястия могат да зарадват малки и големи. Не забравяйте да направите подходящо съчетаване на хранотелните продукти.

Надяваме се да получим вашите вкусни идеи. Разядки, оформени като щъркел, салати, десерти, всичко може да изглежда красиво и забавно. Докато се забавляват, децата могат да усвоят много умения.

СЛАДКИ ИЗКУШЕНИЯ

Мотивът за щъркела може да се вложи и в едни от най-салдките изкушения - тортите, кейковете, сладкишите. Тематичните бутикови торти са любими на деца и възрастни и могат да се намерят в сладкарниците. Всяка домакиня може да опита да направи своя интерпретация на тази идея.

Пролет

Торта

България

Торта

Пролет

Торта

България

Торта

НАЙ-ДОБРИТЕ

В часовете по технологии и предприемачество бяха направени сандвичи, салати, ястия, които бяха с мотив за щъркела. Ето и някои от изделията. Подходящи продукти са - яйце, морков, червена чушка, кашкавал. Всички изделия бяха много вкусни и консумирани веднага. Очакваме и вашите идеи!